Deelnamevoorwaarden NOW Art Fair.

  1. Kunstenaars die zich presenteren in het Jaarboek Kunstenaars hebben het recht op deelname aan de NOW Art Fair.
  2. De registratiekosten voor deelname aan de NOW Art Fair bedragen € 24,00 excl. btw (€ 29,05 incl. btw).
  3. Deelname aan de Now Art Fair is definitief als de registratiekosten zijn voldaan. Bij eventuele annulering worden de registratiekosten niet teruggeboekt.
  4. Aanmeldingen worden gehonoreerd op volgorde van binnenkomst, waarbij de regel vol=vol geldt.
  5. Kunstenaars die zich in het Jaarboek presenteren op 1 pagina, hebben recht op het gratis exposeren van 1 werk, kunstenaars die zich in het Jaarboek presenteren op 2 pagina’s, hebben recht op het gratis exposeren van 2 werken.
  6. Alle kosten voor de zaalhuur, de basale inrichting van de expositie, de bemanning, de reclame en promotie, het management en beheer, de kaartverkoop, het drukwerk, de correspondentie, de verzekering van de werken in de expositieruimte(n), enzovoorts, enzovoorts, worden gedragen door de uitgever van het Jaarboek.
  7. Kunstenaars exposeren bijvoorkeur het werk dat ook in het Jaarboek wordt gepresenteerd, tenzij het is verkocht of te groot is.
  8. De te exposeren werken moeten volledig tentoonstellingsklaar zijn, dat wil in het algemeen zeggen op linnen gespannen en/of ingelijst. En ingeval van een sculptuur direct plaatsbaar. Sokkels en eventuele andere attributen om een driedimensionaal werk te exposeren, moet de kunstenaar zelf meenemen. Voor elk tweedimensionaal werk wordt een stevige schildersezel beschikbaar gesteld.
  9. Formaten van de kunstwerken: maximaal 140 cm hoog en 140 cm breed. Voor driedimensionaal werk geldt: maximaal 150 cm hoog en maximaal 50 cm breed en 50 cm lang (diep).