Partners en Sponsors

De organisatie van de NOW Art Fair kan alleen met deze omvangrijke opzet en grote mate van professionaliteit plaatsvinden dankzij de gewaardeerde steun van onze partners en sponsors. Zij worden hier dankbaar vermeld.

Hiscox
www.hiscox.nl

Hiscox is een gerenommeerde niche verzekeraar die zich specialiseert in het verzekeren van kunstcollecties, luxe villa’s, inboedels, sieradencollecties en tweede woningen van vermogende particulieren. Tevens biedt zij professionele beroeps-aansprakelijkheidsverzekeringen.


Kunst & Cultuur Magazine
www.avro.nl

Het Kunst & Cultuur Magazine van de Avro verschijnt 4x per jaar. Vol achtergrondverhalen en interviews. Exclusieve kortingen en unieke lezingen, bijzondere aanbiedingen, indrukwekkende exposities, speciale rondleidingen.


Ckaart
www.ckaart.nl

De Ckaart geeft heel veel kortingen op kunst en cultuur. Zoals museumbezoeken, concerten, kunsttijdschriften, kunstboeken, kunstbeurzen, kunstcursussen, bioscoop- en theaterbezoeken, festivals, restaurants en hotels met kunst en op kunstwerken zelf, uiteraard.

 

Ckaart
nationaalkunstplatform.nl

Het Nationaal Kunstplatform  publiceert op de website en in nieuwsbrieven actuele informatie over kunst en cultuur.

 

Royal Talens
talens.com

De missie van Royal Talens is het faciliteren en stimuleren van creatieve expressie op het gebied van schilderen en tekenen. Royal Talens is innovatief in het wereldwijd in de markt zetten van kwalitatief hoogwaardige en inspirerende producten en kennis in ieder relevant segment.

 

Winsor & Newton
www.winsornewton.com

Winsor & Newton staat van oudsher in het hart van de wereld van kunstschildermaterialen en houdt trots vast aan de belofte om altijd “The World's Finest Artist' Materials” te blijven maken.